Licht en Geluid huren doe je hier!

Wilt u licht & geluid huren?

Wilt u zelf een feestje bouwen? Of heeft u een DJ, maar niet de licht- en geluidsinstallatie om uw evenement volledig te voorzien?? U kunt ons licht en geluid huren in complete sets verdeeld over 4 categorieën.

De Budget reeks bestaat uit geluidapparatuur dat breed inzetbaar is voor een hele scherpe prijs. De budget kan menig feestje voorzien van geluid, je kan zelfs de Budget karaoke huren. Bekijk de serie maar eens en oordeel zelf.

De geluidssets zijn van bijna Hifi tot aan rock & roll. Is er een kleine set nodig of wilt u uw broekspijpen voelen schudden, dan is dat bij ons te regelen.

Elke DJ is anders. Daarom hebben we een aantal Dj-booth’s in de verhuur zitten zodat er voor iedereen een keuze is. Als u geen Dj heeft dan kunt u ook eenvoudig afspeellijsten maken of uw eigen speler apparatuur erop aansluiten.

Verlichting is nooit een bijzaak, het is een basis, maar helaas wordt het nog wel eens vergeten. Met kleuren creëert u warmte en gezelligheid. De sets die we nu in de verhuur hebben brengen de basis voor de juiste sfeer.

Licht en geluid huren maar liever niet aansluiten?  Wij kunnen het licht en geluid bij u brengen, aansluiten en ophalen voor een kleine meerprijs. De bekendste plaatsen waar we vaak apparatuur verhuren zijn: Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht, Uithoorn, Woerden, Wilnis, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Rijsenhout.