audio support band of zanger(es)

Band of Artiest

Iedere band of zanger(es) heeft zijn eigen wensen. Wij van de Pingwing vullen jullie wensen soepel in en zo ontstaat er een goed werkend team!

 

 

 

 

 

 

 

Band
Je bent met je band al aardig op weg en de eerste optredens komen er aan. Nu is je band materiaal wel op orde maar mis je nog een geluidsman en de zaalversterking. Met dit probleem kunnen we je perfect helpen. Wij regelen het geluid voor je vanaf de zaal mixer tot aan de PA en jullie kunnen lekker spelen. Wij kunnen ook het schuiven op ons nemen maar jullie eigen technicus is ook meer dan welkom.

 

Artiest / Zanger(es)

Als zanger(es) gaat het je goed af en steeds meer optredens komen op je pad. Je zoekt een geluidsset en een geluidtechnicus die alvast de set opbouwen zodat jij kunt doen waar je goed in bent, lekker zingen.

 

Feest met band of artiest

Geef je een feestje en nodig je ook een band of artiest uit. Dat kunnen wij prima combineren. Wij vullen de avond met muziek en kunnen de band of artiest ondersteunen met onze geluidsset.

Om tot een prijs te komen is een persoonlijk gesprek nodig. We maken graag een afspraak en bekijken dan samen de mogelijkheden.